Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To pågrepet for drapet på tenåring

To palestinske fettere er mistenkt for drapet på en jødisk tenåring. Her blir en av dem pågrepet. (Foto: IDF Spokesperson)
To palestinske fettere er mistenkt for å ha drept israelske Dvir Sorek (18).

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet kunngjorde i helgen at de har arrestert to palestinske fettere mistenkt for å ha knivstukket og drept den 18 år gamle jødiske studenten Dvir Sorek i forrige uke. Terrorangrepet skjedde utenfor den israelske bosetningen Migdal Oz på Vestbredden.

De to mistenkte terroristene er identifisert som Nasir Asafra (24) og Qassem Asafra (30) fra landsbyen Beit Kahil på Vestbredden. En av dem skal ha bånd til Hamas, men ingen av dem er tidligere pågrepet, skriver Yedioth Ahronot.

Fetterne lå og sov de ble pågrepet midt på natten. De skal ha vært svært overrasket over at israelske styrker hadde klart å spore dem opp så raskt.

– De åpnet øynene og så meg og flere andre soldater med trente hunder foran seg. De var helt i sjokk, med frykt i øynene. De kunne ikke tro at vi hadde funnet dem, sier soldaten som ledet pågripelsen av terroristene.

Nasirs bror Akrama og Qassems kone Ines ble også arrestert. De er mistenkt for å ha hjulpet fetterne etter at de hadde drept den israelske tenåringen.

Sorek ble funnet knivstukket og drept natt til torsdag 8. august. 18-åringen, som studerte på en religiøs skole, hadde reist til Jerusalem for å kjøpe en gave til sin rabbiner. På vei tilbake ble han brutalt overfalt og drept.

Venner og familier beskriver 19 år gamle Dvir Sorek som en god gutt som likte å skrive dikt og sanger. (Foto: Privat)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart