Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Innrømmer ansvar for Al Aksa Martyrbrigade

Sentralrådet i Yasser Arafats Fatah-bevegelse har satt ned en egen komité for å studere lønnskrav fra Al Aksa Martyrbrigade. Den palestinske militsen har stått for en betydelig del av terrorangrepene mot israelske mål, både utenfor og innenfor 1967-grensen.
– For første gang bekrefter det palestinske lederskapet sitt ansvar for den væpnede gruppen, skriver Jerusalem Post. Komitéen skal bestå av høytstående Fatah-medlemmer og ministre i den palestinske regjering.
Al Aksa Martyrbrigade har den senere tid klaget på manglende økonomisk kompensasjon, og truet med å forlate Fatah. Statsminister Ahmed Qurei deltok på krisemøtet Yasser Arafat inviterte til søndag kveld. Qurei mener de palestinske selvstyremyndighetenes viktigste oppgave er å garantere sikkerheten til de militssoldater som er ettersøkt av Israel for å ha utført terrorangrep.
Lederen for Al Aksa Martyrbrigade i Tulkarem på Vestbredden, forteller Jerusalem Post at PA stanset utbetaling av lønn for noen månder siden. Dette er hovedbegrunnelsen for at terrorgruppen ikke har gjennomført så mange angrep den senere tid.
– Det palestinske lederskapet i Ramallah sa til oss at vi må holde oss i ro. På grunn av internasjonalt press var de ikke i stand til å fortsette med lønnsutbetalinger, forteller Hani Uwaidah. Mandag bekreftet palestinske myndigheter at Arafat har invitert Fatahs væpnede ving inn i de reformerte sikkerhetstjenestene. (15.06.04)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart