Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hør Anne Sender og Dan Poraz før filmvisning på Saga kino

Anne Sender og Dan Poraz.
Anne Sender og Dan Poraz.
Tirsdag 23. februar på Saga kino viser MIFF den israelske filmen som ble boikottet av en norsk filmfestival. Før filmen kan du høre innledninger av Anne Sender og Israels viseambassadør Dan Poraz.
  • Oppdatering 19. februar: Anne Sender har måttet melde avbud av personlige årsaker. Ny innleder blir Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovestyre og styreleder i MIFF Østfold.

Har du lyst til å se filmen som ble avvist fordi den var laget i Israel? Selv om vi benytter en stor kinosal, anbefaler MIFF å forhåndsbestille billett. 40 av 170 billetter er allerede solgt (per 15. februar), og salen kan raskt bli fylt opp.

Tirsdag 23. februar 2016 kl. 20 viser MIFF den rørende filmen «The Other Dreamers» i sal 2 på Saga kino i Oslo (Stortingsgata 28). Før visningen av filmen (spilletid ca. 35 minutt) blir det korte innledninger av Israels viseambassadør Dan Poraz og Anne Sender, forfatter og tidligere styreleder i Det Mosaiske Trossamfund i Oslo. Mer om filmvisningen og bakgrunn.

Kom for å vise at Oslo og Norge tar avstand fra all boikott av Israel! Klikk her for å invitere dine venner via Facebook.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart