Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Demografisk løsning»

I november 2001 la al-Ahram Institute for Strategic Studies i Cairo fram et forslag. Der ser instituttet for seg en løsning på konflikten mellom arabere og israelere basert på at araberne drar "fordel av den demografiske trusselen mot Israel". Forslaget kom i den siste Arab Strategic Report, offentliggjort i London, redigert av dr. Wahid Abd al-Magid.

I rapporten står det at de jødene som blir boende i den arabiske staten Palestina (som bl. a. skal omfatte hele dagens Israel), vil kunne få bo der «i skyggen av arabisk kultur». [Det er den situasjonen jøder og andre minoriteter har levd under i arabiske land i århundrer, en erfaring som ikke frister til gjentakelse.]

For at denne taktikken skal lykkes, må de israelske araberne fortsette å få mange barn, ifølge rapporten, så mange barn at de blir i flertall i Israel. Målet er at det skal skje innen 2048, 100 år etter at Israel ble opprettet.

Men dette avhenger ikke bare av at araberne får mange barn. Et viktig bidrag er at «titusener av palestinere infiltrerer inn i Israel». Palestinere fra de palestinske områdene skal altså ta seg ulovlig inn i Israel og bli værende der. Så skal de gifte seg med israelske arabere, «1948-befolkningen». Rapporten ber Egypt og Jordan om å støtte en slik utvikling.

En annen viktig faktor for at det skal bli en utvikling hvor de israelske araberne blir de som bestemmer i Israel (de som «kontrollerer konflikten»), er at det ikke blir så stor jødisk innvandring til Israel. De arabiske statene bør motarbeide «den jødiske innvandringen som Jewish Agency forsøker å oppmuntre til».

Dersom intifadaen fortsetter, vil det tjene til å forpurre zionistenes anstrengelser for å få til innvandring. Det kan «til og med oppmuntre til utvandring» fra Israel. Den arabiske ligaen, som samarbeider med arabiske ikke-statlige organisasjoner og har kontakter med jødiske organisasjoner i ulike land, må gjøre alt for å fraråde jødisk innvandring til Israel.

Kilde: Arutz 7, israelsk radio og nettsted på høyresiden, 14. november 2001.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart