Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sender raketter og granater mot bosetninger

Minst 25 Kassam-raketter og granater har landet i israelske bosetninger sør og nord på Gaza-stripen siden tidlig torsdag morgen, rapporterer Jerusalem Post. Det har vært en av de kraftigste angrepsbølgene på flere uker. I følge bosettere og terrororganisasjonen Hamas er tallet på granater og raketter som er skutt enda høyere. Torsdag ettermiddag gav PA-formann Mahmoud Abbas ordre til sine sikkerhetsstyrker om å stanse beskytningen av israelske mål. Abbas gav også sparken til flere sikkerhetssjefer på Gaza-stripen, som "ikke tok ansvar for å forhindre den siste utviklingen". I følge IDF skal Hamas sine angrep ha kommet fra flere områder hvor palestinske sikkerhetsstyrker er utplassert. Sikkerhetsstyrkene skal ha skutt mot de militante palestinerne. Hamas sier torsdagens angrep kommer som et svar på en hendelse sør på Gaza-stripen onsdag kveld. Israelske soldater skjøt mot en gruppe palestinske menn som omtrådte mistenkelig i nærheten av en bosetning. I følge palestinske kilder skal en av de fire mennene ha dødd av skadene i løpet av natten. (CM, 10.02.05 KVELD)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart