Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Flere militante medlemmer i Shura-rådet

Et internt valg i ledelsen fører Hamas-bevegelsen i mer radikal og militant retning. Shura-rådet er et av de viktigste beslutningsorganene i den islamistiske bevegelsen Hamas, hvor terrororganisasjonens øverste politiske og religiøse ledere sitter. For omkring ti dager siden ble det avholdt et hemmelig valg til rådet, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. – Avstemningen ble en stor seier for "den unge garde" i Hamas, hvor de fleste er tilknyttet den væpnede fløyen Izzadin Kassam, opplyser Toamehs kilder. De nye medlemmene er "mye mer radikale" enn de som måtte trekke seg tilbake fra rådet. – Shura-rådet er nå dominert av krigsherrer, voldelige kriminelle og militsmenn, sier en kilde. – Fra nå av kan vi forvente at den væpnede fløyen i Hamas vil spille en viktigere rolle i beslutningsprosessen, sier en annen kilde.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart