Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil vinne Tour de France med israelsk sykkellag

Den britiske syklisten Chris Froom går fra Ineos til det israelske sykkellaget Start Up Nation etter sesongen. (Foto: Jaguar/Flickr)
Chris Froome har signert avtale med sykkellaget Israel Start-Up Nation.

Chris Froom, Storbritannias mestvinnende landeveissyklist, går til Israel Start-Up Nation etter sesongen. Det israelske sykkellaget melder at de har signert en langvarig kontrakt med den meritterte syklisten, skriver Ha’aretz.

Froome vant Tour de France sammenlagt i 2013, 2015, 2016 og 2017. I tillegg har Froome vunnet Vuelta Espana to ganger (2011 og 2017) og Giro d’Italia en gang (2018). Froome forlater det britiske laget Ineos.

– Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av ISN-familien, sier Froome.

Den britiske syklisten vil trolig være en del av det israelske laget i resten av sin karriere. Hans store mål er å vinne Tour de France med det israelske laget, og dermed tangere rekorden på fem Tour de France-seire.

Froome måtte stå over fjorårets Tour de France etter at han veltet stygt på oppvarmingen før en etappe i Criterium du Dauphine.

Israel Start-Up Nation startet opp i 2015 og foran årets sesong tok de over Katjusja-Alpecin. De ble dermed et fast lag på verdenstouren, som automatisk gir plass i de største rittene som Tour de France og Paris-Roubaix.

Sylvan Adams, som er medeier i det israelske sykkellaget, kaller signeringen av Froome for et «historisk øyeblikk for ISN, Israel, israelsk sport, for våre fans verden over og selvfølgelig også for meg personlig».


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart