Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Her skal IKKE Norge møte Israel i kveld

Onsdag 11. november spiller Norge og Israel privatlandskamp på Ullevål. (Foto: Wikipedia)

OPPDATERT: Kampen er avlyst etter anbefalinger fra Helsedirektoratet. I stedet kan du bli med på gratis Zoom-møte på samme tidspunkt!

I kveld, onsdag 11. november, spilles det privatlandskamp på Ullevål mellom Norge og Israel. Kampen starter klokken 18.00 og vises på TV2. Det er, så langt MIFF kjenner til, første gang de to landene møtes til kamp i Norge.

De to landslagene har møttes til offisiell kamp to ganger tidligere – begge i Israel. Den ene gangen var i 1972, da Israel vant 2-1. Den andre gangen var i 1999, da Norge vant 1-0. I tillegg møttes lagene til en jubileumskamp i Israel i 2003. Den gangen vant Norge 1-0 etter mål av Bent Skammelsrud.

Flere av spillerne på dagens landslag var også med i troppen da Norge og Israel møttes i U21-EM i Israel i 2013. Den gangen endte kampen 2-2.

Norge og Israel kunne møttes i playoff til EM, men begge lagene røk ut i den siste avgjørende kampen før playoff mot henholdsvis Skottland og Serbia.

Dagen før privatlandskampen mellom Norge og Israel ble det kjent at den israelske spilleren Mu’nas Dabbur hadde fått påvist korona. Han sitter nå i isolasjon i Oslo. I tillegg er en annen israelsk spiller satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med den smittede.

Israelsk-arabiske Mu’nas Dabbur, som til daglig spiller fotball i Tyskland, sitter i isolasjon i Oslo. (Foto: Wikipedia)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart