Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

En ødelagt synagoge i München og en ødelagt jødisk butikk - i tillegg til utrolig store materielle ødeleggelser var Krystallnatten også en massakre på jøder over hele Tyskland. (Foto: Wikimedia Commons)En ødelagt synagoge i München og en ødelagt jødisk butikk – i tillegg til utrolig store materielle ødeleggelser var Krystallnatten også en massakre på jøder over hele Tyskland. (Foto: Wikimedia Commons)

Kristiansand: Markering til minne om Krystallnatten

Velkommen til en stor markering lørdag 9. november kl. 17 i Kristiansand til minne om Krystallnatten. Arrangementsted annonseres snart.

Krystallnatten er en betegnelse på natten mellom 9. og 10. november 1938 i Tyskland og Østerrike, da den nazistiske tyske regjeringen iverksatte omfattende voldshandlinger mot jøder og jødisk eiendom.
Den markerer overgangen fra den diskrimineringen av jøder som startet med Hitlers maktovertakelse i 1933 og til en systematisk forfølgelse som bare få år senere skulle resultere i Holocaust.

Dette blir en gripende stund med appeller og musikalske innslag, til minne om hva som skjedde den gangen i 1938 og ikke minst til påminnelse til oss alle i vår samtid hvor antisemittismen igjen er på fremmarsj.

 

Kontaktperson for arrangementet:

Kjetil Ravn Hansen
Organisasjonssekretær i Med Israel for fred (MIFF)
E-post: kjetil@miff.no
Mobil: 45244598

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

nov 09 2024

Tid

17:00 - 18:00

Sted

Kristiansand

Arrangør

Med Israel for fred v/ Kjetil Ravn Hansen
Telefon
45244598
E-post
kjetil@miff.no
QR-kode
0

Your Cart