Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stefan Kogeus (Foto: Troens Bevis)

MIFF Arendal: Stefan Kogeus – Hizbollah og truslene fra nord

Tirsdag 4. juni kl. 19, er vi så heldige å få besøk av Stefan Kogeus i MIFF Arendal.

Han er opprinnelig svensk, og var tidligere FN-soldat utplassert i Libanon på grensen til Israel. En tur over grensen til Israel og et besøk på Holocaust-museet Yad Vashem, skulle forandre livet hans.
I dag har han israelsk statsborgerskap og mange års erfaring fra det israelske militæret (IDF). Hans kompani jobber blant annet med overvåkning av Israels grenser mot nord, hvor Hizbollah er svært aktive. Stefan har mye kunnskap om truslene Israel opplever nord i landet og kan gi oss interessante oppdateringer.
Kompaniet til Stefan jobber under tøffe forhold på Hermonfjellet, med snø og kaldt vær om vinteren. De er kanskje tøffe på utsiden, men de har et hjerte av gull. På fritiden henter soldatene kreftsyke og funksjonshemmede israelske og arabiske barn ut fra sykehus, og gir dem gode opplevelser ved å la dem få oppleve snø, lek og aktiviteter på Hermonfjellet om vinteren. De tar også med barn fra de palestinske områdene, men disse familiene må skrive under på at de ikke skal fortelle om dette til media, presse eller TV, da det kan gi et positivt inntrykk av Israel. Er vi heldige, får vi også høre mer om dette fantastiske prosjektet.

Stefan har bodd 44 år i Israel, og i tillegg til jobben i IDF, arbeider han som sertifisert turistguide. Han kan veldig mye om Israels historie, og har et stort hjerte for landet og folket. Han er gift med en jøde og bosatt på en Kibbutz i nærheten av Nasaret.

Kom og hør den spennede historien til Stefan Kogeus, og få med deg fersk informasjon om Israel og truslene de opplever fra Hizbollah i nord.

Etter foredraget blir det mulighet for spørsmål, og det blir som vanlig kaffe og noe å spise i kafeen etterpå. ☕️

Vær gjerne med og spre arrangementet til venner og bekjente!

Håper vi ses! 😊

Tid: Tirsdag 4. juni kl 19
Tema: Hizbollah og truslene fra nord
Sted: Filadelfia kurs- og konferansesenter, Langsæveien 10, Arendal

 

Kontaktperson i MIFF Arendal:

Lauritz Nathaniel Myking Udjus (styreleder)
Mobil: 90749438
E-post: nathanielmyking@gmail.com

Dato

jun 04 2024
Utløpt!

Tid

19:00 - 21:00

Sted

Filadelfia kurs- og konferansesenter Arendal
Langsæveien 10, Arendal

Arrangør

MIFF Arendal v/ Lauritz Nathaniel Myking Udjus
Telefon
90749438
E-post
nathanielmyking@gmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart