Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Christina Toledano Åsbrink, Israel-kjenner, skribent og utdannet guide. (Foto privat)

MIFF Oslo: Christina Toledano Åsbrink: Israel – uansett hva du mener! De juridiske aspektene

MIFF Oslo inviterer til et åpent møte tirsdag 27. september med svensk-israelske Christina Toledano Åsbrink. Christina er utdannet guide, er skribent og Israel-debattant.

Tema: Israel – uansett hva du mener.
Løgn, historieforfalskning, media og penger er noen av ingrediensene i den langvarige og nå beryktede konflikten mellom den arabiske verden og Israel, ofte feilaktig kalt Israel-Palestina-konflikten. Det blir stadig oftere satt spørsmål ved Israels rett til å eksistere som en jødisk stat. Ofte skyldes det en blanding av antisemittisme og uvitenhet. Med dette foredraget klargjør Christina begrepene og lærer tilhørerne å skille mellom fakta og meninger. Men fremfor alt, forsvare de udiskutable juridiske rettighetene til den jødiske staten Israel.

Christina har 40 års erfaring med Israel, hvor hun også bor og arbeider. Utover dette har Christina universitetsutdannelse og vært foreleser i engelsk i 12 år på Bar Ilan universitetets kurs i Nord-Israel. Senere ble Christina dessuten utdannet som statsautorisert guide. Ved siden av dette holder Christina foredrag om Israel, de juridiske argumentene for landet, folkeretten og konflikten generelt. Siden 2016 har Christina skrevet om emnene ovenfor i magasinet Världen Idag.

Sted: P-hotel Oslo, Grensen 19.

Tid: 19:00

Vi åpner dørene fra kl. 18:30 for sosialt samvær, kaffe og noe å bite i.

Kontaktperson:
Kjetil Ravn Hansen
45244598
kjetil@miff.no

 

Dato

sep 27 2022
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

P-hotel Oslo
Grensen 19, Oslo

Arrangør

MIFF Oslo v/ Kjetil Ravn Hansen
Telefon
45244598
E-post
kjetil@miff.no
X
QR-kode
0

Your Cart