Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Christina Toledano Åsbrink, Israel-kjenner, skribent og utdannet guide. (Foto privat)

MIFF Stavanger: Christina Toledano Åsbrink: Israel – uansett hva du mener! De juridiske aspektene

MIFF Stavanger inviterer til et åpent møte  26. september med svensk-israelske Christina Toledano Åsbrink. Christina er utdannet guide, er skribent og Israel-debattant.

Tema: Israel – uansett hva du mener. De juridiske aspektene.
Løgn, historieforfalskning, media og penger er noen av ingrediensene i den langvarige og nå beryktede konflikten mellom den arabiske verden og Israel, ofte feilaktig kalt Israel-Palestina-konflikten. Det blir stadig oftere satt spørsmål ved Israels rett til å eksistere som en jødisk stat. Ofte skyldes det en blanding av antisemittisme og uvitenhet. Med dette foredraget klargjør Christina begrepene og lærer tilhørerne å skille mellom fakta og meninger. Men fremfor alt, forsvare de udiskutable juridiske rettighetene til den jødiske staten Israel.

Christina har 40 års erfaring med Israel, hvor hun også bor og arbeider. Utover dette har Christina universitetsutdannelse og vært foreleser i engelsk i 12 år på Bar Ilan universitetets kurs i Nord-Israel. Senere ble Christina dessuten utdannet som statsautorisert guide. Ved siden av dette holder Christina foredrag om Israel, de juridiske argumentene for landet, folkeretten og konflikten generelt. Siden 2016 har Christina skrevet om emnene ovenfor i magasinet Världen Idag.

Sted: Salem, Bergelandsgata 38.

Servering og loddsalg som vanlig!

Tid: 19:00

Praktisk informasjon:
Vi leier en sal i 2. etasje med bord. Heis er tilgjengelig. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet.
Er dere flere i bilen går det an å sette av passasjerene rett utenfor. Salem ligger bare noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket. Der regner vi med at det alltid er nok plass.Inviter gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!

Kontaktperson i MIFF Stavanger:
Rolf Myrland (styreleder)
Mobil: 91831099
E-post: rolfmyrland@hotmail.com

Dato

sep 26 2022
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

Salem Stavanger
Bergelandsgata 38

Arrangør

MIFF Stavanger v/ Rolf Myrland
Telefon
91831099
E-post
rolfmyrland@hotmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart