Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Geir Toskedal. (Foto: Stortinget)

MIFF Stavanger: Tidligere stortingsrepresentant Geir Toskedal – Aktuelt

MIFF Stavanger inviterer til et åpent møte mandag 7. mars kl. 19, med tidl. stortingsrepresentant Geir Toskedal  som foredragsholder.

Sted: Salem Stavanger, Bergelandsgata 38.

Fra Wikipedia:
Han var stortingsrepresentant for Rogaland 2013–2017 og 2019–2021, den siste perioden som fast møtende vararepresentant for statsråd Olaug Bollestad.

Toskedal er utdannet allmennlærer med vekt på samfunnsfag, musikk og pedagogikk fra Stord lærarhøgskule, og har en variert yrkesbakgrunn før han ble politiker. Han startet sin yrkeskarriere med mindre arbeidsoppdrag ved Eidsknappen Sildoljefabrikk, Haugesunds Avis, Anker Akkumulator, Karmøy Bilservice og Karmøy kommune. Senere jobbet han deltid som salgssjåfør ved siden av fulltidsjobb som lærer i Karmøy kommune. Interessen for undervisning fortsatte med jobber som lærer og rektor på musikkskoler, folkehøyskoler og kulturskole. Ved siden av fortsatte han karrieren som yrkessjåfør, da særlig som bussjåfør og guide. I en periode på 80-tallet jobbet han også med nærradio og etablering av disse.

Toskedal har siden 1991 representert KrF i kommunestyret i Karmøy i seks valgperioder. Fra 2007 har han også vært fylkestingsrepesentant for partiet i Rogaland. Han representerte Kristelig Folkeparti i Rogaland på Stortinget i valgperioden 2013–17. Han var medlem av kommunal- og forvaltningskomiteen. Fra 22. januar 2019 er han fast møtende vara for landbruks- og matminister Olaug Bollestad.  Han ble medlem av Stortingets arbeids- og sosialkomité og senere Stortingets utenriks- og forsvarskomité.

Praktisk informasjon:
Vi leier en sal i 2. etasje med bord. Heis er tilgjengelig. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet.
Er dere flere i bilen går det an å sette av passasjerene rett utenfor. Salem ligger bare noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket. Der regner vi med at det alltid er nok plass.Inviter gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!

 

Kontaktperson i MIFF Stavanger:
Rolf Myrland (styreleder)
Mobil: 91831099
E-post: rolfmyrland@hotmail.co

Dato

mar 07 2022
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

Salem Stavanger
Bergelandsgata 38

Arrangør

MIFF Stavanger v/ Rolf Myrland
Telefon
91831099
E-post
rolfmyrland@hotmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart