Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Daniel Stein og Gal Maloul (Foto: StandWithUs)

MIFF Sunnmøre: Ung i Israel – Besøk av to israelske ungdommer

Velkommen til et åpent møte hos MIFF Sunnmøre tirsdag 7. februar kl. 19, hvor Daniel og Gal fra Israel deltar.

I møtet får du høre deres interessante historier og hvordan det er å være ungdom i Israel. Israelerne blir tolket til norsk. Alle dere som ikke er unge oppmuntres til å invitere ungdommer med på møtet.

Daniel Stein Mens han var i det israelske forsvaret (IDF) tjente Daniel som befal. I 2018 begynte han på sin BA i bærekraft og statsvitenskap, med spesialisering på offentlig diplomati. Påskeaften i mars 2002 begikk en Hamas-terrorist det dødeligste angrepet mot Israel under den andre intifadaen, på Park Hotel i Netanya. Daniel var der med familien. Han dedikerer livet sitt til å styrke israelske ungdommer og til å fortelle Israels historie gjennom deres egne øyne. Budskapet hans handler om respekt og forståelse av fortiden og utsikter til en bedre fremtid for hans medborgere og deres naboer i regionen.

Gal Maloul er «Alumni Manager» hos StandWithUs i Israel. Gal er født og oppvokst i Jerusalem. Hun studerte kriminologi og Midtøstenstudier ved Det hebraiske universitet. Gals foreldre immigrerte til Israel fra Marokko og Kurdistan – noe som gir henne en sterk sionistisk identitet. Under militærtjenesten var hun maskinskriver for Ofer militærdomstol, hvor hun ble vitne til de tøffe forholdene på Vestbredden og jobbet med palestinere som ikke fikk arbeidstillatelse. I 2020-2022 jobbet hun som kriminaletterforsker i en avdeling som jobber med kriminelle handlinger mot unge på nettet. På fritiden liker hun blant annet å danse og dra på stranden.

MIFF har lenge hatt et godt samarbeide med SWU og tar årlig imot en delegasjon derfra i forbindelse med ungdomskonferansen som arrangeres den påfølgende helgen. I forkant av konferansen besøker ungdommene enkelt av MIFFs lokalforeninger og ulike skoler i området. Mer om ungdomskonferansen her: https://miff.no/moter/uhelg23

 

Sted: Spjelkavik Panorama.
Tid 19:00

Kontaktperson:
Marit Heggen Stokke (styreleder)
Mobil: 91820663
E-post: marit.stokke1954@gmail.com

Dato

feb 07 2023
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

Spjelkavik Panorama
Spjelkavikvegen 61, Ålesund

Arrangør

MIFF Sunnmøre v/ Marit Heggen Stokke
Telefon
91820663
E-post
marit.stokke1954@gmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart