Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ansatt ved FN-skole suspendert etter å ha blitt valgt inn i Hamas-ledelsen

Bare dager tidligere hadde UNRWA avvist at en av deres ansatte var med i terrorgruppen.

FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger i Midtøsten, UNRWA, besluttet søndag å suspendere en av sine ansatte ved en skole i Gaza, etter at det ble avdekket at han var en aktiv i den politiske ledelsen i terrororganisasjonen Hamas. UNRWA gir palestinske flyktninger helsetjenester og skoletjenester.

Allerede fredag avslørte israelske Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center at den tidligere FN-ansatte var et nyvalgt medlem av Hamas´ politiske fløy. UNRWA avviste først anklagene, men etter at israelske myndigheter søndag tok kontakt, valgte FN å suspendere den ansatte fra stillingen.

– Før vi hørte fra israelske myndigheter, og i lys av vår egen og uavhengige granskning, satt vi med nok informasjon fra en rekke kilder til at vi valgte å suspendere Suhail al-Hindi fram til etterforskningen er ferdig, sier Chris Gunness, en talsmann for UNRWA, til nyhetsbyrået AFP, ifølge nyhetsformidleren Arutz Sheva.

Al-Hindi har vært leder av fagforeningen til UNRWA-ansatte i Gaza siden 2012, i tillegg til å være rektor ved en barneskole. Det er tidligere avdekket hvordan ansatte ved UNRWA-skolene forgifter palestinske barn med jødehat og hyllest av terror. Det er også avdekket at det har blitt lagret våpen og raketter på FN-skolene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart