Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

IAEA-rapport: Israel bidro med beviser

Israelsk etterretning skal ha bidratt til Det internasjonale atomenergibyråets (IAEA) nye rapport om Irans militære atomprogram, som skal offentliggjøres senere denne uken, rapporterer Jerusalem Post.

Også etterretningstjenestene til USA og Europa skal ha bidratt med sine funn. Washington vil nå forsøke å få Sikkerhetsrådet med seg på strengere sanksjoner mot Teheran. Israel ønsker å sanksjonere den iranske sentralbanken, for å gjøre det vanskeligere for Iran å kunne kjøpe deler de er avhengige av for å bygge nye sentrifuger.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart