Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

De 20.000 billettene til konserten til Celine Dion ble utsolgt på et blunk. Nå blir det ekstrakonsert. (Foto: Presse)

Denne superstjernen kommer til Israel

Den kanadiske sangstjernen skal ikke bare ha én, men to konserter i Tel Aviv.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Den fransk-kanadiske divaen Celine Dion kommer til Israel sommeren 2020 for å opptre i Hayarkon-parken i Tel Aviv. I forbindelse med konserten bygges det et utendørs amfiteater med plass til hele 20.000 tilskuere. Billettene til den første konserten 4. august gikk fort. Nå blir det ekstrakonsert 5. august, skriver nettavisen Times of Israel.

Den store amfiteateret som blir bygget i Hayarkon-parken skal etterligne hennes ikoniske forestillinger i den amerikanske byen Las Vegas. Arrangør Shuki Weiss har i lang tid jobbet med å få superstjernen til Israel.

Den tidligere vinneren av Eurovision kommer til Israel i forbindelse med henne verdensturne, «Courage», som starter i mars 2020. Dion vil holde konserter i Europa, Libanon og Kypros før hun kommer til Israel og Tel Aviv.

Billettprisene til konsertene ligger på 1000 kroner og oppover.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart