Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Daniel Stein og Gal Maloul (Foto: StandWithUs)

MIFF Stavanger: Ung i Israel – Besøk av to israelske ungdommer

MIFF Stavanger inviterer til et åpent møte mandag 6. februar kl. 19 med besøk av de to israelske ungdommene Daniel og Gal.

I møtet får du høre deres interessante historier og hvordan det er å være ungdom i Israel. Israelerne blir tolket til norsk. Alle dere som ikke er unge oppmuntres til å invitere ungdommer med på møtet. Etter møtet (ikke senere enn kl. 21) inviterer MIFF til gratis pizza på Peppes for unge opp til 30 år, hvor israelerne blir med. Ta kontakt med MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på 45244598 og kjetil@miff.no for spørsmål rundt dette.

Daniel Stein  Mens han var i det israelske forsvaret (IDF) tjente Daniel som befal.  I 2018 begynte han på sin BA i bærekraft og statsvitenskap, med spesialisering på offentlig diplomati. Påskeaften i mars 2002 begikk en Hamas-terrorist det dødeligste angrepet mot Israel under den andre intifadaen, på Park Hotel i Netanya. Daniel var der med familien. Han dedikerer livet sitt til å styrke israelske ungdommer og til å fortelle Israels historie gjennom deres egne øyne. Budskapet hans handler om respekt og forståelse av fortiden og utsikter til en bedre fremtid for hans medborgere og deres naboer i regionen.

Gal Maloul er «Alumni Manager» hos StandWithUs i Israel. Gal er født og oppvokst i Jerusalem. Hun studerte kriminologi og Midtøstenstudier ved Det hebraiske universitet. Gals foreldre immigrerte til Israel fra Marokko og Kurdistan – noe som gir henne en sterk sionistisk identitet. Under militærtjenesten var hun maskinskriver for Ofer militærdomstol, hvor hun ble vitne til de tøffe forholdene på Vestbredden og jobbet med palestinere som ikke fikk arbeidstillatelse. I 2020-2022 jobbet hun som kriminaletterforsker i en avdeling som jobber med kriminelle handlinger mot unge på nettet. På fritiden liker hun blant annet å danse og dra på stranden.

MIFF har lenge hatt et godt samarbeide med SWU og tar årlig imot en delegasjon derfra i forbindelse med ungdomskonferansen som arrangeres den påfølgende helgen. I forkant av konferansen besøker ungdommene enkelt av MIFFs lokalforeninger og ulike skoler i området. Mer om ungdomskonferansen her: https://miff.no/moter/uhelg23

Generelt om møter i MIFF Stavanger:
Møtetiden i MIFF Stavanger er kl. 19:00. Møtene finner sted i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger. Vi leier en sal i 2. etasje med bord. Heis er tilgjengelig. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet.
Er dere flere i bilen går det an å sette av passasjerene rett utenfor. Salem ligger bare noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket. Der regner vi med at det alltid er nok plass.

Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene.

Inviter gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!

Kontaktperson i MIFF Stavanger:
Rolf Myrland (styreleder)
Mobil: 91831099
E-post: rolfmyrland@hotmail.com

Dato

feb 06 2023
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

Salem Stavanger
Bergelandsgata 38

Arrangør

MIFF Stavanger v/ Rolf Myrland
Telefon
91831099
E-post
rolfmyrland@hotmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart