Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Foredragsholderne på MIFFs ungdomskonferanse 2023. Daniel Stein, Gal Maloul, Conrad Myrland, Bjarte Bjellås og Israels viseambassadør Yana Kotlyar-Gal. (foto: SWU, MIFF og ambassaden)

MIFFs ungdomskonferanse 2023 – Begrenset antall plasser!

Vi gleder oss over å kunne invitere til Ungdomskonferansen 2023 på Thon Hotel Parken i Kristiansand. Den begynner fredag 10. februar på kvelden og avsluttes med lunch på søndag. Ta kontakt NÅ hvis du er interessert i å delta. Det er et begrenset antall plasser.

Programmet slik det ser ut nå finnes i bunnen av denne siden.

MIFFs ungdomskonferanse (aldersgrense 30 år) har blitt avholdt nesten hvert år siden 2014. Stort sett i Kristiansand, med økonomisk støtte fra vår lokalforening der.

Vi jobber som vanlig med å lage et spennende program med lærerike foredrag, besøk fra Israel og rikelig med tid til å bli kjent med med andre unge Israelvenner fra hele landet.

Som vanlig får vi besøk av to unge israelere, som skal være med oss hele helgen. På denne konferansen får vi besøk av Daniel Stein og Gal Maloul.
I tillegg til dem skal blant også Israels viseambassadør Yana Kotlyar-Gal, Conrad Myrland og Bjarte Bjellås holde et foredrag.

Daniel Stein  Mens han var i det israelske forsvaret (IDF) tjente Daniel som befal.  I 2018 begynte han på sin BA i bærekraft og statsvitenskap, med spesialisering på offentlig diplomati. Påskeaften i mars 2002 begikk en Hamas-terrorist det dødeligste angrepet mot Israel under den andre intifadaen, på Park Hotel i Netanya. Daniel var der med familien. Han dedikerer livet sitt til å styrke israelske ungdommer og til å fortelle Israels historie gjennom deres egne øyne. Budskapet hans handler om respekt og forståelse av fortiden og utsikter til en bedre fremtid for hans medborgere og deres naboer i regionen.

Gal Maloul er «Alumni Manager» hos StandWithUs i Israel. Gal er født og oppvokst i Jerusalem. Hun studerte kriminologi og Midtøstenstudier ved Det hebraiske universitet. Gals foreldre immigrerte til Israel fra Marokko og Kurdistan – noe som gir henne en sterk sionistisk identitet. Under militærtjenesten var hun maskinskriver for Ofer militærdomstol, hvor hun ble vitne til de tøffe forholdene på Vestbredden og jobbet med palestinere som ikke fikk arbeidstillatelse. I 2020-2022 jobbet hun som kriminaletterforsker i en avdeling som jobber med kriminelle handlinger mot unge på nettet. På fritiden liker hun blant annet å danse og dra på stranden.

Conrad Myrland har fulgt utviklingen i Israel tett de siste to tiårene, fra 2001 som nettredaktør for miff.no og som daglig leder av MIFF siden 2007.

Bjarte Bjellås har vært journalist for MIFF siden 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende

Yana Kotlyar-Gal. Israels viseambassadør fra høsten 2022.

 

Hvis du vil kan du allerede nå sende inn søknad om deltakelse til organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Fortell litt om deg seg og hvorfor du vil være med. De som får plass på konferansen får gratis deltakelse, alle måltider + overnatting hvis man ikke bor i nærheten. Man kan også søke om reisestøtte, hvor vi dekker opp til 70% av reisekostnadene.

Søknad, spørsmål og andre henvendelser sendes til MIFFs organisasjonssekretær via e-post, mobil eller Messenger:
Kjetil Ravn Hansen
kjetil@miff.no
45244598

 

Timeplan

Fredag 10.02

19:00 - 19:15
Velkomst
Velkomst ved Kjetil Ravn Hansen + Daniel og Gal og Bjarte Bjellås.
19:15
Middag
20:15
Foredrag ved Bjarte Bjellås
Hvordan løgner om Israel sprer seg i sosiale medier
21:00
Daniel og Gal deler sine interessante personlige historier og forteller om hvordan det er å være ung i Israel
21:45
Sosialt samvær. Israel-quiz med premier

Lørdag 11.02

11:00
Foredrag ved Conrad Myrland
Israel og arabiske land. Fra avvisning til varmt vennskap.
12:00
Workshop
Gruppearbeid. F.eks. lage videosnutter som egner seg i sosiale medier.
13:00
Lunch
14:00
Workshop del 2.
Kåre vinner.
14:30
Utflukt/fritid
Aquarama?
18:00
Israel 101
Grunnleggende fakta om historien og landet v/ Daniel og Gal.
19:00
Middag
20:30
Israelsk film, snacks og sosialt samvær.

Søndag 12.02

11:00
BDS-bevegelsen – Hva er det og hvordan fungerer det?
v/ Daniel og Gal.
12:00
Yana Kotlyar-Gal - Israels viseambassadør
12:45
Oppsummering og idémyldring
v/ Kjetil Ravn Hansen.
13:00
Lunch/avslutning
Helgen avsluttes med lunch

Dato

feb 10 - 12 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 13:00

Sted

Thon Hotel Parken
Kirkegata 15, 4611 Kristiansand

Arrangør

Med Israel for fred v/ Kjetil Ravn Hansen
Telefon
45244598
E-post
kjetil@miff.no
X
QR-kode
0

Your Cart