Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gjenopplevde traumen på nytt

En gruppe på 21 barn fra terrorrammede israelske familier var denne uken i London på en ferietur organisert av One Family Fund, en organisasjon som støtter ofre når terroren rammer. Turen var ment til hjelp for barna, slik at de kunne få tankene over på noe annet enn terroren de har opplevd så nært på seg. Men på torsdag – deres siste feriedag – fant terroren dem også i Europa. Dana Turgeman er 19 år og fra Jerusalem. Hun mistet sin bror i et angrep ved det militære sjekkpunktet nær Ramallah i februar 2002. Hennes tre år eldre bror Tal var også med på turen. Hun forteller sin historie til Yedioth Aharonoth: – Jeg var i sjokk. Det tok meg tre år tilbake, til februar 2002. Til skyteangrepet ved sjekkpunktet nær Ramallah, hvor min bror ble drept […] Jeg følte det var som å begynne på nytt, og det stresset meg opp. Vi visste ikke hva vi skulle tro. Vi visste ingenting. Jeg ringte til min mor, som naturligvis var nervøs med en gang, og hun ble helt rasende. Hun ringte One Family som fortalte henne at telefonlinjene var overbelastet og at det var vanskelig å nå gjennom til dem. Etter noen få minutter ringte de oss tilbake og fortalte oss at gruppen hadde klart seg fint. Suzu Barzilai fra Netanya forteller at hun bet fingerneglene da hun hørte om angrepet. Hennes datter var i London. – Jeg ringte Maya, men jeg kunne ikke nå henne fordi linjene var nede. Jeg følte det som om tiden ble satt tre år tilbake da min sønn Abraham ble myrdet ved vegkrysset Megido. Det var et mareritt inntil jeg nådde frem til henne. Direktør i One Family Storbritannia, Andrew Alexander, forteller at "vi er veldig nedfor. Mer enn det, vi er i sjokk. Det som gjør meg virkelig vondt er at vi brakte denne gruppen til London så de kunne glemme sine problemer i Israel og så skjer det med dem her."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart