Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi vil aldri arrestere militante som angriper Israel

– Det vil aldri komme en dag når noen palestiner blir arrestert på grunn av sin politiske tilknytning eller fordi han kjemper mot okkupasjonen, sier Hamas sin påtroppende innenriksminister Said Seyam. "Hamas sier de ikke vil arrestere militante som angriper Israel", rapporterer nyhetsbyrået Reuters etter intervjuet med Seyam. Hamas stanser ikke med det, de vil også koordinere de militante sine operasjoner. – I fremtiden vil samtaler med de ulike gruppene dreie seg om mekanismene, omfanget og timingen [av angrep], sier Seyam til Reuters. "Retten til å forsvare vårt folk og konfrontere aggresjonen er gitt og er lovlig." Det internasjonale samfunnet med USA i spissen har satt terrorbekjempelse som den viktigste betingelsen for etableringen av en palestinsk stat. Men Hamas har ikke som mål å stanse angrepene på den jødiske staten. – Jeg ble ikke med i denne regjeringen for å gjenopplive sikkerhetssamarbeid [med Israel] og for å beskytte okkupantene og deres bosettere. Jeg kom for å forsvare vårt folk og deres krigere, for å beskytte deres trær, deres eiendommer og deres muligheter, sier Seyam.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart