Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi har ikke stanset rakettangrepene

Israelske medier har rapportert at Hamas-ledelsen gav sine militssoldater ordre om å stanse rakettangrepene mot Israel mandag kveld. Ordren skal ha kommet etter at Israel truet med å gjennomføre målrettede operasjoner mot den politiske ledelsen i Hamas, fortalte palestinske kilder til Ha’aretz onsdag. Statsminister Ismail Haniyeh skal ha bedt Ahmed Jabri og andre militære ledere i Hamas om å stanse rakettangrepene. Jabri, som står under direkte kommando av Hamas sin politiske leder i Damaskus, Khaled Meshal, svarte Haniyeh: "Jeg tar ikke ordre fra deg. Jeg skal vurdere henvendelsen." – Hamas har torsdag publisert en offisiell uttalelse som indikerer at de ikke har planer om å stanse Kassam-angrepene, skriver Ha’aretz. Terrororganisasjonen, som har flertall i det palestinske parlamentet, la til at de skjøt to Kassam-raketter mot Israel onsdag. Hamas-ledelsen har tidligere redusert angrepene mot Israel etter direkte trussel mot sine egne liv.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart