Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mistenker Abbas for kupp-planlegging

Hamas har bedt sine medlemmer om å være på vakt etter at ubekreftede rapporter hevder PA-formann Mahmoud Abbas og hans Fatah-parti planlegger kupp mot Hamas-regjeringen lørdag. Kilder i Hamas forteller Jerusalem Post at ryktene blir tatt alvorlig. Hundrevis av militssoldater vil bli utplassert på strategiske steder på Gaza-stripen for å hindre et eventuelt kuppforsøk. Også Hamas livvakt-styrke har trappet opp sikkerheten rundt partiledelsen. – Hamas er overbevist om at Abbas planlegger et kupp. Det kan skje så tidlig som til helgen, sier kilden. Torsdag ettermiddag kalte PA-formannen inn fire Hamas-politikere til sitt kontor i Ramallah, hvor han avkreftet alle ryktene mot ham. Han skal også ha ringt statsminister Ismail Haniyeh for å forsikre ham om usannheten i ryktene. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart