Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelske spesialsoldater arresterte Hamas-offiserer

Israelske spesialsoldater utkledd i Hamas-uniformer kidnappet en leder for Hamas-styrkene sør på Gaza-stripen fredag kveld, i følge kilder i Hamas. Mohawah al-Qadi skal ha blitt plukket opp i en sivil Subaru-bil og kjørt mot grensestasjonen Sufa. Al-Qadis assistent, Saqer Abd al-Al, skal også være fanget. Hamas trodde først de to offiserene ble kidnappet av militante Fatah-menn. Først da bilen kjørte ut av Gaza-stripen fulgt av et israelsk helikopter, forstod de hva som hadde skjedd. Palestinske kilder opplyser at al-Qadi var involvert i Hamas-angrepet hvor den israelske soldaten Gilad Shalit ble kidnappet i juni 2006. IDF avviser å kommentere meldingen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart