Advarer om «passende respons» på sanksjoner

Iran varsler at de vil slå tilbake med et "passende svar" mot sanksjoner som flere land i FNs sikkerhetsråd vil innføre. Storbritannia, USA og Frankrike håper nye sanksjoner mot Teheran kan bli vedtatt allerede til uken. De peker på atomenergibyråets nye rapport, som sier de ikke kan svare på om Irans atomutvinning skjer med fredelige hensikter eller ikke. – Dersom resolusjonen blir vedtatt, vil vi komme med et passende respons. Vi vil offentliggjøre vår beslutning på det rette tidspunkt, basert på resolusjonens innhold, sa utenriksdepartementets talsmann Muhammed Ali Husseini. Hva en slik respons vil inneholde sa Husseini ingenting om, rapporterer Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart