Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

«Opprørt» over rakettangrep mot Israel

Hamas skal være "opprørt" over Kassam-rakettene som Fatahs militære fløy avfyrte torsdag, som truer med å ødelegge en allerede skjør våpenhvile med Israel. Al-Aqsa Martyrbrigader tok på seg ansvaret for rakettene som ble avfyrt tidlig på ettermiddagen. Rakettene landet i Sderots industrisone, men forårsaket ingen skader. Hamas anklager nå Fatah for å sabotere våpenhvilen, som allerede har vist seg å være relativ. Det har vært flere granat- og rakettangrep fra andre terrorgrupper tidligere denne uken, men frekvensen i angrepene er mye lavere enn før. Talsmann for Hamas-regjeringen på Gaza-stripen, Taher al-Nuhu, beskriver Fatahs angrep som "upatriotisk." I følge Yedioth Aharonoth truer al-Nuhu med at Hamas kan gå til aksjon mot dem som gjennomfører angrepene mot Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart