Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Frykter ny krig med Israel

En kilde fra Hizbollah fortalte den London-baserte arabiske avisen Asharq Al-Awsat fredag at gruppens militære styrker har høynet beredskapen til det høyeste nivå. Likevel ønsker man ingen krig med Israel, ble det sagt. I følge rapporten har Hizbollah gjennomført troppeforflytninger og andre tiltak i tilfelle det skulle bryte ut krig med Israel. Likevel indikerer reaksjonene blant shia-befolkningen i Libanon torsdag, etter rakettangrepet mot Israel, at landet ikke ønsker ny konflikt med staten. I følge Asharq Al-Awsat skal Dahiya, en Hizbollah-festning i Beirut, ha blitt så kraftig bombet av IAF under forrige Libanon-krig at den fortsatt ligger i ruiner. Bare tjue prosent av den ødelagte bydelen har blitt gjenoppbygget. Derfor kan et Hizbollah-angrep på Israel nå bli sett på av dets støttespillere i Libanon som et håpløst trekk. I tillegg kan dette svekke Irans status i landet, som jo er svært viktig for Hizbollah. I følge kilden ønsker ikke grupperingen å gå til krig mot Israel igjen inntil Iran bestemmer seg for å gå inn i en regional krig.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart