Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En brå oppvåkning

Fra en artikkel av Yosef Goell 04.06.01 i Jerusalem Post.

Demokratier, slik som Israel er, må nesten alltid gjennomgå en langvarig og smertefull prosess før de blir tvunget til å se ubehagelige sannheter i øynene. Men når de endelig har gjort det, kan den legitimiteten demokratiske systemer gir regjeringene gjøre dem i stand til å ta de skrittene som trengs for å handle slik situasjonen krever.
Dette er situasjonen for Israel i dag. Mange av oss har trengt en lang tid full av død for å våkne for at formannen i det palestinske styret, Yasser Arafat og hans følgesvenner ikke er og aldri har vært «fredspartnere». Men nå har nesten alle [israelerne] våknet for den sannheten.

Det vil ikke bli noen forandring i lederskapet blant palestinerne før de forstår at Israel ikke lenger er dumsnill. Israel vil ikke gjøre innrømmelser som kan sette statens liv i fare og bare få en papirfred i bytte. Men når dette omsider blir klart for alle, vil det komme palestinske ledere som riktignok ikke vil søke fred, men en måte å leve sammen på som kan tjene begge parters interesser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart