Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

IDF-sjef Aviv Kochavi sammen med statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Amos Ben-Gershom/GPO)

– Vi klargjør for en konfrontasjon med Iran

For første gang bekrefter forsvarssjef Aviv Kochavi at Israel har angrepet iranske mål i Irak.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

– Det er mulig at vi vil komme i en begrenset konfrontasjon med Iran og vi forbereder oss på det, sa Israels forsvarssjef Aviv Kochavi onsdag morgen. Han talte på en konferanse til ære for tidligere forsvarssjef Amnon Lipkin-Shahak på IDC Interdisciplinary Center i Herzliya.

– Vi vil ikke tillate at Iran bygger seg opp militært i Syria eller i Irak, sa Kochavi. Han bekreftet også for første gang at israelske luftstyrker har angrepet iranske mål i Irak.

– Avanserte våpen blir smuglet til Quds-styrken i Irak månedlig, og vi kan ikke tillate det, sa Kochavi, ifølge Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart