Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nye trusler mot Israel fra Hizbollah

Hizbollah truer Israel med hevn etter etter at Hizbollah-kriger ble drept under de seneste luftangrepene i Syria. (Foto: @batoul_diab)
Hizbollah truer Israel med hevn etter etter at Hizbollah-kriger ble drept under de seneste luftangrepene i Syria. (Foto: @batoul_diab)
Terrororganisasjonen Hizbollah truer Israel med hevn for en Hizbollah-terrorist som ble drept i det siste luftangrepet i Syria.

Ifølge rapporter om det seneste luftangrepet i Syria er flere Hizbollah- og andre terrororganisasjoner tilknyttet Iran blitt bombet.

Ifølge offisielle kilder fant angrepet sted over Golanhøydene. Kort tid etter fulgte en bølge av angrep mot flere forsteder av Damaskus og Daraa-distriktet. Assads hær klarte å ta unna noen av missilene med luftforsvarssystemer over Damaskus, skriver det israelske nyhedsmedie N12 (Kanal 12).

Terrororganisasjonen Hizbollah har hatt det meget travel i etterkant med å true Israel på sosiale medier, etter at en av deres krigere angivelig ble drept under angrebet. Det skriver avisen Jerusalem Post.

På Twitter har Hizbollah for eksempel postet bildet nedenfor, av terrorister på vei mot Klippemoskeen i Jerusalem. En «nært forestående befrielse» av Jerusalem er mye brukt i Hizbollahs propagandastrategi.


I et videoklipp med en klar trussel mot Israel, kan man se Hizbollah-terrorister med våpen som tråkker på det israelske flagget mens de gjør seg klar til kamp, skriver det israelske nyhetsmediet N12 – hvor du også kan se videoklippet.

Ali Kamel Mohsen er en av flere Hizbollah-terrorister som er drept i Syria det siste året. I fjor høst gjennomførte Israel luftangrep mot et sted for utsending av ”drapsdroner”, hvor to Hizbollah-krigere ble drept. Andre Hizbollah-terrorister har blitt drept i kamper sammen med den syriske hæren.

Hizbollah har også beskyldt Israel for tidligere luftangrep i Syria. I april ble en Hizbollah-terrorist drept ved et luftangrep tett på den libanesiske grensen. Som gjengjeldelse skar Hizbollah huller i grensegjerdet mellom Israel og Libanon.

Ifølge det israelske nyhetsmediet N12 har Hizbollahs siste trusler om hevn mot Israel økt spenningen ved Israels nordlige grense.

Nylig har over 230 europeiske og amerikanske lovgivere underskrevet en oppfordring om EU-forbud av Hizbollah – les MIFFs artiklel om det her.

Les flere av MIFFs artikler om Hizbollah her.

Denne artikkelen er skrevet av Rika Sissi Greenberg for miff.dk og er bearbeidet for miff.no av Kjetil Ravn Hansen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart