Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Skeptisk til PAs tiltak

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Det diplomatiske presset mot Yassir Arafat øket torsdag, etter at Israel nærmest innstilte sine militære operasjoner. Egypts utenriksminister Ahmed Maher var på besøk i Jerusalem og Ramallah. Endelig ser det ut som om Egypt nå legger seriøst press på Arafat. Hundrevis av Hamas-tilhengere konfronterte palestinske politistyrker på utsiden av hjemmet til sjeik Ahmed Yassin i Gaza også torsdag. Yassin ble satt i husarrest onsdag kveld. Maskerte Hamas-soldater skjøt i luften og truet palestinsk politi. En Hamas-tilhenger ble drept. Palestinsk politi benekter at de skjøt mot protestantene, og sa de brukte tåregass og politikøller.
Oppfatningen i IDF er at Arafat bare har arrestert en håndfull folk som virkelig er terrorister. Ben-Eliezer kaller de andre arresterte for «småfugler». IDF vet om 80-100 arrestasjoner, som i stor grad har vært bare et mediesirkus.
– De palestinske myndigheter kjenner identiteten til dem som gjennomfører terroristangrepene og kan forhindre dem om de vil, sier en høyerestående israelsk offiser.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart