Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

februar 28, 2001

TERROR: Sivil minibuss beskutt

En israelsk kvinne ble hardt skadet, og to andre lettere skadet, da palestinske terrorister skjøt mot en minibuss i går ettermiddag.

PA: – Halveis anarki

Koordinator for regjeringens aktiviteter på Vestbredden og i Gaza, generalmajor Ya’akov Or, sier de palestinske myndigheters kontroll blir undergravet. De fleste tjenester er ute av

«Israelere i Betlehem blir drept!»

I den senere tid har det vært økende forbitrelse i de palestinske områdene. Mye av bitterheten er rettet mot Israel og det de oppfatter som

Bush forutså valgene

I 1999 var George Bush på besøk i Israel. I den anledningen tok han bl. a. en helikoptertur over Vestbredden. Hans ledsager på turen var Ariel Sharon, som viste han hvor lite området er og hvor strategisk viktig det er for Israels forsvar.

Rett til å vende tilbake?

Siden den nye intifadaen begynte i september, har det vært en utvikling der mange vanlige amerikanere og europeere har uttrykt støtte for at de palestinerne som flyktet da Israel ble opprettet i 1948, har «rett til å vende tilbake». En slik «rett» har praktisk talt ingen flyktninger i historien hatt.

«Israelere i Betlehem blir drept!»

I den senere tid har det vært økende forbitrelse i de palestinske områdene. Mye av bitterheten er rettet mot Israel og det de oppfatter som en israelsk krig mot sivile palestinere. Men det er også et økende sinne over den sterke korrupsjonen i det palestinske styret.

0

Your Cart