Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

oktober 3, 2011

Netanyahu opprørt av moskébrenning

Mandag møtte statsminister Benjamin Netanyahu Shin Bet-sjef Yoram Cohen for å diskutere ildspåsettelsen av en moské i den israelsk arabiske landsbyen Tuba-Zangariyye i Galilea.

Barak: – Angriperne skader Israels omdømme

Mandag fordømte forsvarsminister Ehud Barak angrepet på en moské i landsbyen Tuba-Zangariyye. Prislapp-angrepet» er «en kriminell handling som skader staten Israel», uttalte han i følge Jerusalem Post.

Mitchell: PAs FN-planer skader fredsprosess

Den tidligere Midtøsten-utsendingen fra USA, George Mitchell, mener det palestinske forsøket på å oppnå medlemskap i FN vil gjøre mulighetene for fred med Israel vanskeligere.

Ahmadinejad til israelske jøder: – Reis «hjem»

– Dersom zionistregimets støttespillere ønsker å løse konflikten [mellom Israel og palestinerne …] er løsningen enkel […] alle burde reise hjem, sa Irans president Mahmoud Ahmadinejad på en internasjonal konferanse søndag.

Regjering utsetter Trajtenberg-votering

Mandag skulle den israelske regjeringen stemt over anbefalingene til «Trajtenberg-komiteen», som har sett på måter å omfordele goder på i den israelske økonomien.

Kristen pastor dødsdømt i Iran, anklaget for «zionisme»

Den kristne pastoren fra Iran, Youcef Nadarkhani, ble opprinnelig dømt til døden for frafall fra islam. Disse anklagene har siden blitt droppet, men dødsdommen står fast. Nå er han siktet for voldtekt, utpressing og for å være «zionist».

Panetta besøker Israel

Leon Panetta kommer på besøk til Israel mandag, for første gang etter at han ble USAs nye forsvarsminister.

Moské påtent i Øvre Galilea

Det ble stiftet brann i én av de tre moskéene i landsbyen Tuba-Zangariyye i Øvre Galilea natt til mandag. Grafitti med ordene «prislapp» ble funnet

Livni reiser til London

Opposisjonsleder Tzipi Livni drar til London i neste uke. Det er første gang Kadima-lederen besøker Storbritannia etter at det ble utstedt arrestordre på henne i kjølvannet av Gaza-krigen.

0

Your Cart