Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

september 20, 2012

Hør foredrag av Justus Weiner

Fra torsdag 27. september holder den israelske forskeren Justus Reid Weiner foredragsrekke for Med Israel for fred i Kristiansand, Oslo, Stavanger, Stord, Bergen, Molde, Bodø og Tromsø.

– Iran har tatt seks av åtte trinn mot folkemord

Gregory Stanton er ekspert på folkemord og grunnleggeren av Genocide Watch. Han mener Iran har tatt seks av åtte trinn på veien mot folkemord. Stanton roser Canada for bruddet i diplomatiske forbindelser med Iran.

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan. (Foto: Serdar Kilic)

– Israel sendte mekler til Tyrkia

Statsminister i Tyrkia, Recep Tayyip Erdogan, hevder Israel sendte «verdens rikeste jøde» for å forhandle fram en forsoningsavtale mellom de to gamle alliansepartnerne.

Murene rundt et israelsk fengsel. (Illustrasjon: flickr.com)

– Israel er et paradis for fengselsfugler

Mens palestinske fanger roper høylytt om umenneskelige forhold i israelske fengsler, tegner den amerikanske fjernsynskanalen MSNBC et helt annet bilde i en ny reportasje.

Israelske jagerflypiloter under en øvelse ved flybasen Nevitim. IDF beskytter identiteten til sine best trente flygere, for å unngå at de blir utsatt for angrep. (Illustrasjonsfoto: Ori Shifrin, IDF)

Bombe Iran?

Israelske sikkerhetseksperter og topp-politikere er delt i synet på et eventuelt forhåndsangrep mot Irans atominstallasjoner. Odd Myrland, redaktør i Midtøsten i fokus, svarer på hva MIFF tenker om et eventuelt angrep.

0

Your Cart