Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

februar 15, 2013

Mufti Haj Muhammad Amin Al-Husseini sammen med Adolf Hitler. (Foto: Heinrich Hoffmann, Das Bundesarchiv)

Palestinsk representantkontor lyver om jødehat

– Jødehat har aldri vært en del av palestinsk kultur, ideologi eller historie, hevder det palestinske representasjonskontoret i Norge til NRK. Er det noen norske journalister som har kunnskap nok til å arrestere løgnen?

PA-president Mahmoud Abbas. (Foto: Olivier Pacteau)

– PA lyver om lønn til terrorister

Palestinske myndigheter hevder at palestinske terrorister i israelske fengsler og deres familier får «sosialstønad». Men til sine egne kaller de det for «lønn» og understreker at «fangenes sak er sentral», rapporterer Palestinian Media Watch.

Sentralbanksjef Stanley Fischer (Monika Flueckiger, swiss-image.ch)

– Skattene må økes med 12 milliarder

Sentralbanken er uenig med regjeringen. Skal Israel få balansert underskuddet på 60 milliarder fra statsbudsjettet i 2012, er skatteøkninger den eneste løsningen, mener banken.

Israels ambassaderåd George Deek (t.h.) holder foredrag på møte i MIFF Drammen 7. februar 2013. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, er tolk. Til venstre sitter Karl Frode Hilton, leder av MIFF Drammen. (Foto: Alexander Bekkevold)

Hva skjedde ved Knesset-valget?

Ekspertene spådde en høyredreining, men israelerne gikk mot venstre. Samtidig handlet valget om alle andre saker enn konflikten og dens venstre-høyre akse, påpeker George Deek.

0

Your Cart