Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juli 17, 2014

Israelsk stridsvogn (Illustrasjon: Michael Shvadron, IDF)

Bakkestyrker skal fjerne trusselen fra tunneler

– Hamas har angrepet Israel langs bakken, i luften og sjøveien i ti dager. De har gjentatte ganger avvist tilbud om å trappe ned situasjonen. Derfor begynner nå en ny fase i operasjon Skarp Beskyttelse, melder IDF.

USAs ambassadør til Israel Daniel B. Shapiro besøker Ilan Solomon, en israeler som ble skadet i et rakettangrep fra Gaza-stripen mot Ashdod fredag 11. juli. Solomon fikk splintskader i armen. (Foto: Matty Stern, USAs ambassade i Tel Aviv)

Raketter funnet på FN-skole

FN-organisasjonen UNRWA melder at 20 raketter ble funnet på en av deres skoler i Gaza. Meldingen om funnet bekrefter tidligere israelske påstander.

Denne tunnelen ble oppdaget mot grensen til Egypt i 2006. (Illustrasjonsfoto: IDF, flickr.com)

Hamas-terrorister stanset i angrepsforsøk

13 Hamas-terrorister tok seg torsdag morgen inn i Israel gjennom en underjordisk tunnel. Deres mål var å angripe sivile i en israelsk kibbutz, men vi stanset dem, melder IDF.

Terror-rakett fra Hamas blir stanset av Iron Dome over Ashkelon 10. juli 2014. (Foto: Haim Zach, GPO)

Hamas er svekket

Israel skal ha lykkes med å ødelegge 3.000 av 9.000 Hamas-raketter. I tillegg har de selv avfyrt 1.000 raketter. Hamas er også svekket politisk, både på Gaza-stripen og i den arabiske verden.

Ubevæpnede jøder skal ha holdt stand og forhindret et hundretalls pøbler bevæpnet med køller å ta seg inn i synagogen. (Fotograf: Ukjent)

Franske islamister prøvde å storme synagoge i Paris

Hamas-tilhengere, utstyrt med kopi av en terror-rakett, kastet stein og murstein på en synagoge i Paris søndag. Rasistiske angrep mot jøder i Europa viser med all tydelighet hvor viktig det er for Israel å holde fienden fra livet.

0

Your Cart