Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Brev til min palestinske nabo

kr 298

Brev til min palestinske nabo er et forsøk på å bygge broer over murene som skiller israelere og palestinere. I en serie brev forklarer Yossi Klein Halevi hva som fikk ham til å forlate New York og flytte til Jerusalem for å delta i gjenoppbyggingen av det jødiske hjemland.

Brevene er ikke bare for Halevis palestinske naboer, men for alle som ønsker å forstå Israels moderne historie og de smertefulle kompromisser som israelere og palestinere må gjøre på veien mot en ekte fred. 128 sider.

New York Times bestselger.

 

«Yossi Klein Halevi ønsker å rekke ut sin hånd i fred til sine palestinske naboer, og han gjør det på en utrolig overbevisende og inderlig måte i Brev til min palestinske nabo

Jerusalem Post

 

«Arbeidet til en begavet tenker.»

Wall Street Journal

 

 

Om forfatteren

Yossi Klein Halevi har de siste tiårene vært en av de engelskspråklige journalistene som best har tatt pulsen på det israelske samfunnet. Fra 1990 til 2002 var Halevi fast kommentator i Jerusalem Report, han har også skrevet for Jerusalem Post og kommentarer for Wall Street Journal, New York Times og Los Angeles Times. Halevi har skrevet tre andre bøker. Han er i dag tilknyttet Shalom Hartman Institute i Jerusalem, hvor han leder Muslim Leadership Initiative.

0

Your Cart