Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Irans president Mahmoud Ahmadinejad i 2009. (Foto: Wikipedia)
Irans president Mahmoud Ahmadinejad i 2009. (Foto: Wikipedia)

20 nye reaktorer i Iran

De neste femten årene må Iran produsere 20.000 ekstra megawatt elektrisitet for å møte landets økende energibehov, hevder Teheran.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

På 16 ulike steder i landet vil det reises 20 ulike atomkraftverk i løpet av denne perioden, for å kunne lykkes. Nå leter de etter steder hvor det er bra å bygge. Steder der det er lite jordskjelv eller liten fare for angrep fra fiendtlige raketter.

Kun en av de mange atomkraftverkene Iran har konstruert de siste årene, leverer nå strøm. Reaktoren Bushehr vil være fullt operativ fra 2014, med hjelp av russisk-levert kjernebrennstoff, skriver Yedioth Aharonoth.

Iranske spioner arrestert
Det spanske innenriksdepartementet melder at tre menn er arrestert av politiet, mistenkt for å spionere på iranske avhoppere i landet. De skal ifølge Ha’aretz ha infiltrert en ideell spansk organisasjon som hjelper asylsøkere og kommunisert med Irans etterretningstjeneste.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart