Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

– Vi vil aldri gi opp drømmen om fred

Benjamin Netanyahu i et tidligere møte med Storbritannias statsminister Theresa May. (Foto: Kobi Gideon/Flickr)
Benjamin Netanyahu i et tidligere møte med Storbritannias statsminister Theresa May. (Foto: Kobi Gideon/Flickr)
Benjamin Netanyahu møtte Storbritannias statsminister Theresa May for første gang.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu møtte mandag for første gang den britiske statsministeren Theresa May. Før selve møtet ble de to statslederne fotografert inne i statsministerboligen i Downing Street i London.

Mens fotografene knipset, pratet Netanyahu til May om at Iran ønsker å utrydde Israel. Han vil ha strengere sanksjoner mot den islamske republikken, og mener de har som mål å underlegge seg hele Midtøsten. Den israelske statsministeren sa også at «selv om det er store utfordringer, vil Israel aldri gi opp drømmen om fred med palestinerne», ifølge den israelske avisen The Times of Israel.

May på sin side uttrykte landets støtte til tostatsløsningen. Den britiske statsministeren, som overtok posisjonen etter at David Cameron trakk seg som følge av Brexit, har ført en mer Israel-vennlig linje enn mange andre europeiske toppolitikere. Blant annet nektet landet å delta på den såkalte fredskonferansen i Paris, og de hindret også EUs utenriksråd i å adoptere innholdet fra konferansen.

Før Netanyahu satt kursen mot Europa, uttalte han at formålet med turen var å begrense faren som Iran utgjør for den frie verden, i tillegg til å knytte sterkere bånd med Storbritannia. Mens Netanyahu er i London, vil han også møte den britiske utenriksministeren Boris Johnson. Etter planen drar han hjem mandag kveld.

May tok imot Netanyahu i statsministerboligen. (Foto: Benjamin Netanyahu møtte Theresa May for første gang mandag. (Foto: Kobi Gideon)
May tok imot Netanyahu i statsministerboligen i Downing Street. (Foto: Kobi Gideon)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart