Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Lynn Jung. (Foto: lynnjung.net)

Fatah satte hennes signatur på en fiktiv pengeseddel med terrorist

Er Lynn Jung finansminister i «Palestina»?

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Fatah er den politiske bevegelsen som kontrollerer palestinske selvstyremyndigheter på Vestbredden, ledet av president Mahmoud Abbas.

24. mai publiserte Fatah bilder av fiktive pengesedler i seks valører på sin offisielle Facebook-side. Sammen med bildene av palestinske ledere og terrorister er signaturen til «Lynn Jung», oppført som finansminister. Hva om vi hadde en palestinsk pengeenhet, hvordan ville det sett ut? var spørsmålet som fulgte pengesedlene.

Det så for eksempel slik ut:

På denne fiktive seddelen publisert av Fatah er Dalal Mughrabi avbildet. Hun ledet et angrep på en israelsk passasjerbuss i 1978, et angrep hvor 12 israelske barn og 25 voksne ble drept.

Det er standard at Fatah hyller terroristen Mughrabi. Norge fortsetter å gi økonomisk støtte til denne terrorhyllesten ved vår generelle budsjettstøtte til palestinske selvstyremyndigheter, som bruker pengene til å kalle opp skoler etter terroristen og drive medier som stadig kringkaster hyllest.

Denne gangen kom imidlertid Mughrabi-hyllesten med en ny vri. Palestinske myndigheter har ikke, og har selvsagt aldri hatt, en finansminister som heter Lynn Jung.

Det finnes imidlertid en parkour-atlet fra Luxemburg med dette navnet. Palestinian Media Watch har påvist at Fatah har forsynt seg med signaturen fra atletens nettside.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart