Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Netta Barzilai sammen med norske Alexander Rybak, som vant Eurovision i 2009, under finalen i Lisboa i fjor. (Foto: NRK)
Netta Barzilai sammen med norske Alexander Rybak, som vant Eurovision i 2009, under finalen i Lisboa i fjor. (Foto: NRK)

Se hvem som kommer til MGP-finalen

Fjorårsvinner Netta Barzilai fra Israel skal opptre under finalen i Oslo Spektrum.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Netta Barzilai (24), som i fjor vant Eurovision i Portugal med låta «Toy», skal for første gang fremføre hitlåten på norsk jord. Israeleren skal fremføre låta under den NRK-sendte Melodi Grand Prix-finalen lørdag, skriver VG Nett.

– Netta sjarmerte seg til seier foran om lag 200 millioner TV-seere. Og nå har vi gleden av å få henne hit til oss. Hun vant med en låt som var fengende, morsom og rar, samtidig som den tok opp viktige temaer, som #metoo. Hun er karismatisk og gøyal med en unik utstråling, så dette blir et fantastisk bidrag til festen, sier MGP-general Stig Karlsen til avisen.

Også norske Alexander Rybak, som vant i 2009, skal delta. Det blir første gang to tidligere Eurovision-vinnere står på podiet under en norsk finale.

NRK fikk inn over 1000 bidrag til årets MGP. Av disse ble ti finalister valgt ut til å opptre i Oslo Spektrum. Vinneren av den norske MGP-finalen får æren av å representere Norge under årets Eurovision i Tel Aviv. Semifinalene i Israel er 14. og 16. mai, før det hele avgjøres i finalen 18. mai.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart