Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fire av de foreløpig bekreftede foredragsholderne på MIFF Forum 2023: Charlotte Korchak, Torkel Brekke, Conrad Myrland og Hanne Martine Stabursvik (foto: StandWithUs, CF-Wesenberg/kolonihaven.no/Cappelen Damm, MIFF og privat)

Bli med på MIFF Forum 2023 på Sola

Lørdag 11. og søndag 12. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Stavanger Airport. Hotellet ligger vegg i vegg med terminalen på Stavanger lufthavn.

Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

Det blir et spennende program, med foredrag av undervisningleder Charlotte Korchak fra StandWithUs, professor Torkel Brekke fra OsloMet, foredrag og boklansering ved Conrad Myrland og et foredrag Hanne Martine Stabursvik som har jobbet som veterinær i Israel i mange år. Det vil sannsynligvis også komme en representant fra Israels ambassade i Norge.

Som vanlig begynner MIFF Forum etter lunsj på lørdag, slik at det er enkelt for mange å komme frem uten å trenge overnatting fra fredag og avsluttes etter lunsj på søndag.

Sponsing av ungdommer:
Unge MIFF-medlemmer (Innmeldingsskjema her) under 30 år som sender søknad om plass til kjetil@miff.no kan få opphold og inntil 70 prosent av reisekostnader dekket.

 

Du kan melde deg på via denne lenken (Checkin.no) – som også er det eneste stedet hvor programmet vil bli oppdatert fremover.

 

Dato

nov 11 - 12 2023
Utløpt!

Tid

13:00 - 14:00

Arrangør

Med Israel for fred v/ Kjetil Ravn Hansen
Telefon
45244598
E-post
kjetil@miff.no
QR-kode
0

Your Cart