Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fra venstre: journalist Peter Beck. Det andre fra dokumentarfilmen “Supernova: The Music Festival Massacre” (Foto: Uri Ackerman/Zygote Films/Gebrueder Beetz)

MIFF Grenland: Peter Beck: Israel – igjen i kamp for sin eksistens + filmen om musikkfestival-massakren

MIFF Grenland inviterer til et åpent møte onsdag 17. januar  kl. 18:30 (merk datoen og klokkeslettet!), med journalist Peter Beck fra Jerusalem. Etter foredraget vises dokumentarfilmen (ca. 1 time) om massakren på musikkfestivalen i Israel 7. oktober, hvor 364 ble drept og 40 tatt til gisler.

Foredraget til Beck har tittelen Israel – igjen i kamp for sin eksistens.

Et traumatisert, men innbitt og forent Israel kjemper nok en gang på flere fronter for sin overlevelse som jødenes land. Igjen dør unge israelere i en krig Israel ikke kan tape.

Hamas’ barbariske massakre mot forsvarsløse bosetninger utløste krigen 7. oktober, men den avdekket også den latente antisemittisme i den vestlige verden.

Norske reaksjoner på Israels motangrep i Gaza er blitt behørig registrert i Israel. Mange israelere anser Norge for å være en av de mest anti-israelske land i Europa.

Peter Beck er en pensjonert norsk journalist som de siste årene har bodd i Israel. Han har tidligere jobbet for Aftenposten og skriver fortsatt artikler i norske aviser, blant annet i Stavanger Aftenblad. Peter Beck har holdt et stort antall foredrag i MIFF gjennom årene. Han er alltid oppdatert med siste nytt og svært velinformert om den aktuelle situasjonen.

Dokumentarfilmen om massakren på Supernova-festivalen vises etter en kort pause. Filmen har hebraisk tale og er tekstet på engelsk. Traileren for filmen kan sees her.

Sted: Kjølnes ring 32 i Porsgrunn. USN – Universitetet i Sørøst-Norge. BIs lokaler.

Gratis parkering.

Det blir servert kaffe og noe å bite i ved ankomst.

Dørene åpner kl. 18:00 og møtet begynner kl. 18:30.

Kontaktperson:

Kjetil Ravn Hansen
45244598
kjetil@miff.no

Dato

jan 17 2024
Utløpt!

Tid

18:30

Sted

USN – Universitetet i Sørøst-Norge. Campus Porsgrunn. Bygg N.
USN – Universitetet i Sørøst-Norge. Campus Porsgrunn. Bygg N.
Kjølnes ring 32, Porsgrunn

Arrangør

MIFF Grenland v/ Kjetil Ravn Hansen
Telefon
45244598
E-post
kjetil@miff.no
X
QR-kode
0

Your Cart