Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Illustrasjonsbilde generert via AI (ChatGPT)

Bli med på MIFFs gratis hyttetur for ungdom!

Vi gleder oss over å kunne invitere til MIFFs hyttetur for ungdom, sentralt på Østlandet. Den begynner fredag 13. september ettermiddag/kveld og avsluttes med lunch på søndag, men det vil være mulig å ankomme allerede fra og med torsdag ettermiddag/kveld. Ta kontakt NÅ hvis du er interessert i å delta. Det er et begrenset antall plasser.

Siden ungdomsturen til Israel måtte avlyses i år vedtok MIFF at vi ønsker å arrangere en ekstra ungdomskonferanse, i tillegg den faste som normalt holdes i februar. Ungdomskonferansene holdes gjerne på hotell, men denne gangen har vi bestemt oss for en hyttetur. Av sikkerhetsmessige årsaker annonserer vi ikke hvor vi skal være, men det blir opplyst til hver enkelt som får plass. Det er både badestamp, sauna og fine naturområder ved hytten.

Programmet er ikke klart ennå, men følg med på denne siden for oppdateringer. Vi planlegger allerede et spennende besøk fra Israel.

Hvis du vil kan du allerede nå sende inn søknad om deltakelse til organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Fortell litt om deg seg og hvorfor du vil være med. De som får plass på konferansen får gratis deltakelse, alle måltider + overnatting hvis man ikke bor i nærheten. Man kan også søke om reisestøtte, hvor vi dekker opp til 70% av reisekostnadene.

Søknad, spørsmål og andre henvendelser sendes til MIFFs organisasjonssekretær via e-post, mobil eller Messenger:

Kjetil Ravn Hansen
kjetil@miff.no
45244598

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

sep 13 - 15 2024

Tid

16:00 - 14:00

Arrangør

Med Israel for fred v/ Kjetil Ravn Hansen
Telefon
45244598
E-post
kjetil@miff.no
QR-kode
0

Your Cart