Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Christina Toledano Åsbrink, Israel-kjenner, skribent og utdannet guide. (Foto privat)

MIFF Bergen: Christina Toledano Åsbrink: Israel – uansett hva du mener! De juridiske aspektene

MIFF Bergen inviterer til et åpent møte 28. september med svensk-israelske Christina Toledano Åsbrink. Christina er utdannet guide, er skribent og Israel-debattant.

Tema: Israel – uansett hva du mener.
Løgn, historieforfalskning, media og penger er noen av ingrediensene i den langvarige og nå beryktede konflikten mellom den arabiske verden og Israel, ofte feilaktig kalt Israel-Palestina-konflikten. Det blir stadig oftere satt spørsmål ved Israels rett til å eksistere som en jødisk stat. Ofte skyldes det en blanding av antisemittisme og uvitenhet. Med dette foredraget klargjør Christina begrepene og lærer tilhørerne å skille mellom fakta og meninger. Men fremfor alt, forsvare de udiskutable juridiske rettighetene til den jødiske staten Israel.

Christina har 40 års erfaring med Israel, hvor hun også bor og arbeider. Utover dette har Christina universitetsutdannelse og vært foreleser i engelsk i 12 år på Bar Ilan universitetets kurs i Nord-Israel. Senere ble Christina dessuten utdannet som statsautorisert guide. Ved siden av dette holder Christina foredrag om Israel, de juridiske argumentene for landet, folkeretten og konflikten generelt. Siden 2016 har Christina skrevet om emnene ovenfor i magasinet Världen Idag.

Møtet finner sted på Litteraturhuset i Bergen, Østre Skostredet 5-7. Møterom: Alver.

Tid: kl. 19.

Velkommen!

Kontaktperson i MIFF Bergen:
Morten Fjell Rasmussen (styreleder)
E-post: mortrasmus@hotmail.com
Mobil: 92243963

Dato

sep 28 2022
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

Litteraturhuset i Bergen
Østre Skostredet 5-7, Bergen

Arrangør

MIFF Bergen v/ Morten Fjell Rasmussen
Telefon
92243963
E-post
mortrasmus@hotmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart