Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fra venstre: Anat Maoz, Nevo Vaknin og Ofek Geni. (Foto: privat)

MIFF Stavanger: Livet ved Gaza-grensen

MIFF Stavanger inviterer til et brennaktuelt møte mandag 22. mai, med tre personer som bor tett på Gaza.
De vil fortelle om trusselen fra Hamas-regimet på Gaza-stripen, og hvordan hverdagen oppleves for israelere i området. Benytt denne unike muligheten til å møte 3 personer som virkelig vet hva det vil si å ha et terror-regime som nærmeste nabo.

Anat Maoz har bodd i Kibbutz Nahal Oz i 28 år. Hun har 3 barn og 3 barnebarn og jobber i Amdocs som programvareutvikler. På fritiden er hun stadig aktiv i skog, mark og til sjøs.
Anat besøkte Israelkonferansen i 2019.

Nevo Vaknin
er 17 år gammel og har bodd i Kibbutz Kfar Aza siden 2014 og før det i byen Ashkelon. Han går i 11. klasse, har 2 brødre og 5 ste-brødre. På fritiden liker han å spille fotball og reise rundt i Israel.

Ofek Geni
er 17 år gammel, går i 11. klasse og har bodd i Kibbutz Nahal Oz siden 2014. Hun har 2 søsken, liker å reise, møte nye mennesker og være med venner.

Generelt om møter i MIFF Stavanger:
Møtetiden i MIFF Stavanger er kl. 19:00. Møtene finner sted i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger. Vi leier en sal i 2. etasje med bord. Heis er tilgjengelig. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet.
Er dere flere i bilen går det an å sette av passasjerene rett utenfor. Salem ligger bare noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket. Der regner vi med at det alltid er nok plass.
Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene.
Inviter gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!

Kontaktperson i MIFF Stavanger:
Rolf Myrland (styreleder)
Mobil: 91831099
E-post: rolfmyrland@hotmail.com

Dato

mai 22 2023
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

Salem Stavanger
Bergelandsgata 38

Arrangør

MIFF Stavanger v/ Rolf Myrland
Telefon
91831099
E-post
rolfmyrland@hotmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart