Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFFs journalist Bjarte Bjellås.MIFFs journalist Bjarte Bjellås.

MIFF Stavanger: Bjarte Bjellås – Urolige tider i Israel

MIFF Stavanger inviterer til et åpent møte mandag 2. oktober kl. 19, med MIFFs journalist Bjarte Bjellås som foredragsholder.

Tittel: Urolige tider i Israel

Det er tøffe tider for Israel med interne uroligheter, flere og flere dødelige terrorangrep og en økende fare for krig. MIFFs journalist Bjarte Bjellås informerer om den spente og aktuelle situasjonen i Israel og vil etter beste evne svare på de spørsmål dere måtte lure på.
Bjarte Bjellås har vært journalist for MIFF siden 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Generelt om møter i MIFF Stavanger:
Møtetiden i MIFF Stavanger er kl. 19:00. Møtene finner sted i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger. Vi leier en sal i 2. etasje med bord. Heis er tilgjengelig. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet.
Er dere flere i bilen går det an å sette av passasjerene rett utenfor. Salem ligger bare noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket. Der regner vi med at det alltid er nok plass.
Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene.

Inviter gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!

 

Kontaktperson i MIFF Stavanger:

Rolf Myrland (styreleder)
Mobil: 91831099
E-post: rolfmyrland@hotmail.com

Dato

okt 02 2023
Utløpt!

Tid

19:00

Sted

Salem Stavanger
Bergelandsgata 38

Arrangør

MIFF Stavanger v/ Rolf Myrland
Telefon
91831099
E-post
rolfmyrland@hotmail.com
X
QR-kode
0

Your Cart