Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Noen av foredragsholderne på MIFFs ungdomskonferanse 2024: Eldar Maider, Julnar Moadi, Conrad Myrland og Bjarte Bjellås

Kom på MIFFs gratis ungdomskonferanse 2024 i Oslo!

Vi gleder oss over å kunne invitere til Ungdomskonferansen 2024, like utenfor Oslo. Den begynner fredag 9. februar på kvelden og avsluttes med lunch på søndag. Ta kontakt NÅ hvis du er interessert i å delta. Det er et begrenset antall plasser.

 

Programmet oppdateres fortløpende nederst på denne siden. Vi lover en spennende, hyggelig og lærerik helg og anledning til å bli kjent med andre unge Israelvenner fra hele landet.  Så sett av datoene nå.

MIFFs ungdomskonferanse (aldersgrense 30 år) har blitt avholdt nesten hvert år siden 2014. Stort sett i Kristiansand, men i likhet med 2017 blir den nå avholdt i Oslo-området.

Som vanlig får vi besøk av to unge israelere, som skal være med oss hele helgen:

 

Eldar Maider er født og oppvokst i Kfar Saba, en by rett nord for Tel Aviv.  Tidlig daglig jobber han som skyingeniør i et høyteknologisk selskap. Han er sønn av russisk-israelske foreldre, og er barnebarn av Holocaust-overlevende. Som 18-åring gikk han inn i det israelske forsvaret (IDF), der han tjente som fallskjermjeger. Under Operation Protective Edge sommeren 2014 var han på søke- og redningsteamet som var ansvarlig for medisinsk evakuering. Like etter ble Eldar utnevnt som offiser og fungerte som teamleder i det israelske offiserakademiet.  Eldar studerte ved College of Management og Academic Studies i Kfar Saba. I tillegg til studiene hadde Eldar en aktiv rolle på campus. Han deltar i Model United Nations, sjakklubb og debattklubb. På fritiden liker han å spille beachvolleyball, lese, surfe og spille gitar.

Julnar Moadi er en 23 år israelsk druser. Druserne er en arabisk og arabisktalende minoritet med en helt særegen kultur og religion (abrahamittisk). Betydningen av navnet hennes er farsi for den røde granatepleblomsten. Hun jobber i israelsk UD, avdeling for offentlig diplomati, er forskningsassistent ved Institute for National Security Study (INSS, har vært utvekslingstudent ved Venezia internasjonale universitet og deltar i Reservists on Duty – et opplegg for offentlig diplomati i Israel (Hasbara). Julnar har vært debattleder ved Blich Hight School i Ramat Gan og er uteksaminert fra Druze High School for Science and Leadership Yarka.
I 2018 ble hun kåret til en av de 18 mest innflytelsesrike tenåringene i Israel av avisen Ma’ariv.

Conrad Myrland har fulgt utviklingen i Israel tett de siste to tiårene, fra 2001 som nettredaktør for miff.no og som daglig leder av MIFF siden 2007.

Bjarte Bjellås har vært journalist for MIFF siden 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende

 

Hvis du vil kan du allerede nå sende inn søknad om deltakelse til organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Fortell litt om deg seg og hvorfor du vil være med. De som får plass på konferansen får gratis deltakelse, alle måltider + overnatting hvis man ikke bor i nærheten. Man kan også søke om reisestøtte, hvor vi dekker opp til 70% av reisekostnadene.

 

Søknad, spørsmål og andre henvendelser sendes til MIFFs organisasjonssekretær via e-post, mobil eller Messenger:

Kjetil Ravn Hansen
kjetil@miff.no
45244598

Timeplan

Fredag 09.02

19:00 - 19:15
Velkomst
Velkomst ved Kjetil Ravn Hansen + Sofia og Tom fra Israel
19:15
Middag
20:15
Foredrag ved Bjarte Bjellås
21:00
Eldar og Julnar deler sine interessante personlige historier og forteller om hvordan det er å være ung i Israel
21:45
Sosialt samvær. Israel-quiz med premier

Lørdag 10.02

11:00
Foredrag ved Conrad Myrland
7. oktober og Norges isfront mot Israel
12:00
Workshop
Gruppearbeid. F.eks. lage videosnutter som egner seg i sosiale medier.
13:00
Lunch
14:00
Workshop del 2
Kåre vinner.
14:30
Utflukt/fritid
18:00
Israel 101
Grunnleggende fakta om historien og landet v/ Eldar og Julnar
19:00
Middag
20:30
Israelsk film, snacks og sosialt samvær.

Søndag 11.02

11:00
7. oktober-terroren og dets følger
v/ Eldar og Julnar
12:00
Foredrag
Mer info snart
12:45
Oppsummering og idémyldring
v/ Kjetil Ravn Hansen.
13:00
Lunch/avslutning
Helgen avsluttes med lunch

Dato

feb 09 - 11 2024
Utløpt!

Tid

18:00 - 13:00

Sted

Oslo, Norge
Oslo, Norge

Arrangør

Med Israel for fred v/ Kjetil Ravn Hansen
Telefon
45244598
E-post
kjetil@miff.no
QR-kode
0

Your Cart