Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Norge må støtte Israels rettferdige kamp

Siden 2001 har det blitt skutt mer enn ti tusen raketter og granater mot sivilbefolkningen i Sderot og det sørlige Israel, utelukkende beregnet for å spre frykt og lidelse.

I 2005 trakk Israel seg ut fra Gaza etter massivt press fra verdenssamfunnet, og etter eget ønske og håp, om å få til fred. Det internasjonale presset mot Israel var begrunnet med at en fjerning av jøder fra Gaza ville gi fred og stans i de massive rakettangrepene.

Takken de fikk fra HAMAS var fortsatt rakettbeskytning mot Israel, som kuliminerte med et tre hundre talls raketter siste uke før jul, herunder anslagsvis 80 raketter julaften.

Ingen styresmakter kan passivt se på en slik terror mot egen befolkning.
Norge har støttet Hamas-styret, og det påhviler nå regjeringen å adressere ansvaret for situasjonen til denne aggressoren.

Hamas har en grunnlov som er helt tydelig på sin kamp mot Israels eksistens:

Innledning: «…. Israel vil reise seg og stå oppreist inntil islam utsletter landet……»

Artikkel 6: Hamas skal «..løfte Allahs banner over hele Palestina»

Artikkel 7: «Profeten, fred være med ham, sa en gang: «Den forjettede tid vil først komme når muslimene tar kampen opp mot jødene og dreper dem; når jødene gjemmer seg bak steiner og trær, som vil rope: O, muslim! En jøde gjemmer seg bak meg, kom og drep ham!»

Artikkel 13: «Det finnes ikke noen løsning på det palestinske problemet uten gjennom  jihad.»

Artikkel 15: «…det palestinske problemet er religiøst….»

Artikkel 28: «Israel er en jødisk stat og har en jødisk befolkning, følgelig håner de islam og  muslimene.»

Dette er bare et lite knippe sitater som ankueliggjør konfliktnivået. Når jøder skal drepes og  barn opplæres til å hate jøder, konflikten er religiøs, strategien er jihad, å være jøde er en hån  mot islam, og hele palestina er islamsk waqf land, da er selve charteret en de facto krigserklæring mot staten Israel.

Dette har HAMAS nå i disse årene vist i praksis også ved handling.

Hamas har bygget opp en struktur i Gaza hvor det sivile samfunn utgjør et militært skjold,  dvs at sivile skader, død og ødeleggelse er innkalkulert ved et militært svar fra Israel. I  motsetning gjør Israel alt som står i deres makt for å beskytte sivilbefolkningen. Dette gjenspeiles i de bilder vi nå ser i media.

Dersom Israels krigføring etter årelang terror, tusenvis av raketter og vedvarende  utslettelsesretorikk ikke lenger er legitim, har kritikerne gjort landet til en demilitarisert stat.

Israel har kjempet mange kriger, hadde de tapt én hadde de vært utslettet.

«Selv om bildene fra Gaza ser forferdelige ut, må man se på hva som er konfliktens rot.  Israel er omgitt av fiender som vil fjerne den jødiske staten fra kartet. Israel befinner seg i en  overlevelseskamp – det er utgangspunktet,» skriver den danske avisen Jyllandsposten på  lederplass mandag 29 desember.

NATO og Norge angrep Serbia ved utstrakt bombing som rammet sivile. Har Israel vist et  dårligere skjønn i sin presisjon enn NATO? Har den jødiske staten krav til en annen  standard enn resten av verdens nasjoner? Det påhviler enhver krigsmakt å skåne  sivilbefolkningen så mye som overhodet mulig. Likevel er krigens lidelser alltid forferdelige.

Israel kriger nå mot et regime omfavnet av Norge, som har et program som kaller på etnisk rensning og utslettelse av en stat.

Norge har historisk sett stått opp for Israel når den jødiske staten har vært truet. Vi forventer dermed at Norge støtter Israels rettferdige kamp også denne gang, bidrar internasjonalt til å  bryte Israels isolerte situasjon og står frem for sivilbefolkningen i  Israel som representant  for en sann demokratisk nasjon.

Vi forventer også at regjeringen bidrar til å tydeliggjøre overfor Hamas at de har ingen  støtte i  Norge. Vi mener den palestina-arabiske befolkningen fortjener andre ledere enn de  som vil utslette Israel, fordi det utgangspunktet vil aldri gi fred. Befolkningen trenger ledere  som vil anerkjenne Israels rett til å eksistere og som legger ned jødehatet.

Denne markeringen er en støtte til Israels rett til å leve.

Eidsvolds Plass, Oslo

8. januar 2009

Initiativtakerne
Med Israel for fred
Indremisjonsforbundet
Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem
Ordet og Israel

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart