Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

To Hamas-medlemmer drept i rakettangrep

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Israelske raketter slo mandag kveld ned i en palestinsk pick-up og drepte to Hamas-medlemmer. I følge IDF var de to mennene på vei for å skyte Kassam-raketter inn i Israel. Fem palestinere som stod i nærheten av eksplosjonen ble skadet i angrepet, blant disse var også barn. Israel har trappet opp sine målrettede likvidasjoner mot palestinske terrorister på Gaza-stripen. Hensikten er å stanse beskytningen av Kassam-raketter mot sivile israelske mål. Innbyggerne i Sderot, byen som er hardest rammet av palestinske terrororganisasjoner, krever at flere harde virkemidler blir tatt i bruk. Avkutting av strømforsyningen og telefonforbindelsen til Gaza-stripen nevnes som eksempler i en artikkel i Jerusalem Post.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart